Yorina Wouters

Yorina Wouters

Yorina Wouters

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Yorina Wouters, ik ben 28 jaar en opgegroeid in de Polders in Veldhoven. Later ben ik verhuisd naar ’t Look en vervolgens naar de Heikant. Waardoor ik Veldhoven vanuit verschillende wijken heb leren kennen. Na enkele jaren in Helvoirt gewoond te hebben, ben ik dan ook erg blij om sinds 2020 weer terug te zijn in het vertrouwde en prettige Veldhoven.

Momenteel ben ik bezig met het afronden van mijn studie ‘Social Work’ bij Fontys Eindhoven. En in het verleden ben ik velen jaren actief geweest als vrijwilliger in Veldhoven bij onder andere het Severinus en Cordaad Welzijn. Ook heb ik met veel plezier als inspirator gewerkt bij Dynamo Jeugdwerk, waarbij talentontwikkeling voorop stond. Verder vind ik het heerlijk om in mijn vrije tijd te wandelen met mijn hond in Veldhoven en omgeving.

Waarom GroenLinks & PvdA Veldhoven?

Samen staan we sterker, het huidige politiek landschap is al versplinterd genoeg. En daarom vind ik het mooi dan GroenLinks & PvdA de keuze gemaakt hebben om zich samen te gaan inzetten voor een socialer, inclusiever en duurzamer Veldhoven. De idealen van beide partijen zijn op lokaal niveau vergelijkbaar en de verschillen minimaal. Samen hebben we meer kennis en kunnen we nog meer mensen bereiken.

Wat draag ik hieraan bij?

De komende jaren wil ik actief meedenken over thema’s die spelen in Veldhoven. Door actief met mede-inwoners en Veldhovense organisaties in gesprek te gaan hoop ik vroegtijdig problemen te kunnen signaleren en samen met de rest van de partij een oplossing te kunnen bieden waar nodig. Daarbij vind ik het vooral belangrijk dat we oog hebben voor de kwetsbare bewoners van Veldhoven, die net wat extra steun nodig hebben. En als laatste hoop ik ook te kunnen bijdragen aan het verkleinen van de kloof tussen de ‘politiek’ en de inwoners.