Wessel Mandos

Wessel Mandos

Wessel Mandos

Wie ben ik?

Mijn naam is Wessel Mandos. Geboren in Veldhoven woon ik hier al twintig jaar met veel plezier. In het dagelijks leven ben ik student. Ook ben ik sinds enkele maanden steunfractielid voor de Veldhovense PvdA. Ondertussen heb ik mijn Bachelor in Bestuurskunde en Overheidsmanagement gehaald en ben ik aan het nadenken wat mijn volgende stap gaat zijn. Een stap waar ik al uit ben is dat ik mij wil inzetten voor de samenwerking tussen GroenLinks & PvdA in Veldhoven.

Waarom GroenLinks & PvdA Veldhoven?

In 2017 ben ik begonnen met een werkgroep GroenLinks in Veldhoven. GroenLinks was nog niet actief in Veldhoven en ik vond dat hier verandering in moest komen. Ik wil namelijk bijdragen aan een Veldhoven dat sociaal en groen is voor de huidige en toekomstige generaties. Dit vraagt dan ook om sociale en groene politieke idealen in de gemeenteraad. De PvdA heeft deze idealen ook en echte verschillen zijn er niet. Waar in het huidige politieke landschap versplintering de mode is, kiezen wij daarom voor een andere mindset. Wij zoeken niet verschillen, maar overeenkomsten.

Wat draag ik hieraan bij?

Gezamenlijk gaan we ons inzetten voor een prettig Veldhoven om in te leven, ook voor toekomstige generaties. Ik wil hier graag aan bijdragen. Er zijn voor de inwoner die een huis zoekt, wil verduurzamen of het lastig heeft om mee te komen, daar ligt mijn passie. Met een jonge en frisse blik blijf ik de komende tijd enthousiast aan de slag. Neem gerust contact met me op als ik iets voor je kan betekenen!