Robert Tops

Robert Tops

Robert Tops

Wie ben ik?

Ik ben Robert Tops. Samen met Francis en onze kids Feline, Luca en Mees hebben we het goed naar onze zin in Zonderwijk.

Ik ben altijd actief in en betrokken geweest bij Veldhoven. Vanaf ’t Anton van Duinkerkencollege tot de harmonie in Zeelst. Van het jongerenwerk bij Odeon tot vrijwilligerswerk op diverse plekken. Dan leer je Veldhoven kennen. In 2006 kwam de kans om bij te dragen aan de besluitvorming over de toekomst. Ik werd Raadslid. Helaas stopte die rol na ruim 9 jaar toen ik bestuurder werd van dé welzijnsinstelling van Veldhoven, Cordaad Welzijn. Daar heb ik de afgelopen jaren met heel veel plezier doorgebouwd aan de toekomst van Veldhoven.

Op 1 december 2021 ben ik vertrokken bij Cordaad Welzijn om een prachtige nieuwe uitdaging aan te gaan. Die van rector (algemeen directeur/schoolleider) van Het Rythovius College in Eersel. De betrokkenheid bij Veldhoven blijft.

Waarom GroenLinks & PvdA Veldhoven?

Omdat Veldhoven nou eenmaal niet gemaakt wordt door stenen alleen. Het draait om mensen, de Veldhovenaar en hoe we samen iets maken van de toekomst! Dat kan alleen als we dat met elkaar doen en iets overhouden voor later.

Wat draag ik hieraan bij?

Dat kunnen we allemaal. Daarom zet ik de schouders er onder. Wie mij weleens gesproken heeft weet: ik ga graag in gesprek, ook met jou! Want jij hebt vast en zeker een goed, tof en mooi idee over onze toekomst. Jouw toekomst, van mij, onze kinderen en van iedereen die wil genieten van wat Veldhoven te bieden heeft!