Metha Visser

Metha Visser

Metha Visser

Wie ben ik?

Ik ben Metha Visser, 57 jaar oud. Ik ben afkomstig uit een PvdA nest en het strijdlustige rechtvaardigheidsgevoel is me met de paplepel ingegoten. Ik woon ruim 20 jaar in Veldhoven en heb twee volwassen kinderen. Na de Mavo ben ik doorgestroomd naar de Inaz waar ik mocht snuffelen aan het vakgebied van verzorgende.

Via Dommelhoef Archipel mocht ik de interne opleiding voor verzorgende gaan volgen die ik met goed resultaat heb afgerond. Daarna werkte ik o.a. in verzorgingshuis Den Eerdbrand/Beverlanden. Ruim 25 jaar werken in de zorg gaf mij een dankbaar gevoel. Ik draaide voornamelijk avond- en nachtdiensten en diende medicatie toe. Daarnaast mocht ik stervensbegeleiding doen. Dit was van grote betekenis voor mezelf, de cliënten en hun dierbaren.

Waarom GroenLinks & PvdA Veldhoven?

Ik vind het mooi om de samenwerking van dichtbij te ervaren. Beide partijen staan stil voor een Groen en Sociaal Veldhoven en met zo’n mooie club kunnen we samen meer bereiken Een aantal jaren heb ik het erg moeilijk gehad en dankzij het ombudsteam van de PvdA heb ik een nieuwe stap kunnen zetten.

Wat draag ik hieraan bij?

Nu is het voor mij de hoogste tijd om iets terug te doen. Er is veel leed achter de deuren waar anderen geen weet van hebben zoals armoede, ziekte en de daarbij behorende problemen. Ik heb het zelf allemaal meegemaakt en wil mijn levenservaringen delen met GroenLinks & PvdA. Achter de schermen loop ik al drie jaar mee en dat bevalt me goed. Het is een hecht team met mensen die weten waar ze het over hebben. Dankzij dit team is het voor mij mogelijk om te overleven in de bijstand. Als ervaringsdeskundige kan ik op allerlei manieren ondersteuning bieden aan de huidige fractie en ervoor zorgen dat de zichtbaarheid wordt vergroot en beloften nagekomen worden.