Johan de Haas

Johan de Haas

Johan de Haas


Wie ben ik?

Mijn naam is Johan de Haas, ondernemer, zelfstandig trainer en coach. Ik woon met mijn vrouw ruim 30 jaar in Veldhoven. Onze twee zoons zijn het huis uit. Daarnaast ben ik de afgelopen 8 jaar ondersteuner geweest van de PvdA fractie in de gemeenteraad in Veldhoven.

Waarom GroenLinks & PvdA Veldhoven?

Sinds enige tijd werken we samen met onze GroenLinks collega’s en dat blijkt wondergoed te werken. We vullen elkaar aan en denken vanuit hetzelfde sociale hart naar onze gemeente.

Wat draag ik hieraan bij?

Ik zet me graag in voor álle inwoners van Veldhoven. Niet alleen de mensen die het kunnen betalen, of mondig genoeg zijn om in de gemeenteraad in te spreken. Ik denk dan aan starters op de woningmarkt, mensen die nieuw zijn in onze gemeente en de weg nog niet goed weten. Maar ook aan al die mensen die er al lang wonen en hun kleine en grotere zorgen hebben. Graag ben ik een luisterend oor en zal altijd kritisch kijken of we daar als gemeente ondersteuning bij kunnen geven. Gezien onze ervaring hebben we soms een betere ingang bij de gemeente dan de inwoner zelf. Dus als je vragen hebt, voel je dan vrij om bij ons langs te komen!