Christina Goossens – Ruhr

Christina Goossens – Ruhr

Christina Goossens-RuhrWie ben ik?

Mijn naam is Christina Goossens Ruhr, getrouwd, 3 zonen & woon sinds 1978 in Veldhoven. Mijn werkachtergrond is verpleegkundige & manager zorg in uitlopende werkvelden. Sinds 2006 ben ik lid van de PvdA;  vanaf 2010 actief als bestuurslid van PvdA Veldhoven; sinds 2014 steunfractielid in de Raad & lid van het lokale ombudsteam. Ik ben een gepassioneerde PvdA èr, die enthousiast, gedreven en overtuigd is van de sociaaldemocratische beginsels.

Waarom GroenLinks & PvdA Veldhoven?

De meerwaarde voor een samenwerking GroenLinks & PvdA, samen voor een groen en sociaal Veldhoven, biedt veel kansen & laat een sterk links blok zien. Het gezamenlijke mission statement onderstreep ik. De links georiënteerde kiezer heeft nu echt iets te kiezen !

Wat draag ik hieraan bij?

Mijn expertise, ervaring, kennis en deskundigheid, betreft met name de items zorg, huisvestiging, welzijn, WMO en financiën. Het sociale domein met vraagstukken als minimabeleid, schuldhulpverlening, oog hebben voor de sociaal mindere in Veldhoven zodat iedereen mee kan doen, heeft mijn continue aandacht. Een groene gemeente draagt bij aan een goed leefklimaat, Veldhoven moet een groene gemeente blijven, toekomstige woningbouw moet hier rekening met houden. Duurzaamheid, nul op de meter & voldoende groene omgeving zijn hier voorbeelden van.