Christiaan Biezen

Christiaan Biezen

Christiaan Biezen

 

Wie ben ik?

Ik ben Christiaan Biezen, 46 jaar oud en getrouwd met mijn fantastische echtgenote Fransje van Oost. Samen hebben we drie prachtige tieners. Ik heb al van jongs af aan een passie voor geschiedenis die ik uitleef in mijn werk als geschiedenisdocent op een middelbare school (ik geef er trouwens ook maatschappijleer). Er is niets heerlijkers dan lekker te wandelen, gezellig bij te kletsen of in de tuin te werken. Hardlooprondes start ik gewoon vanuit mijn huis in de Heikant. Veldhoven ligt echt in een prachtige omgeving!

Waarom GroenLinks & PvdA Veldhoven?

Ik kan slecht tegen onrecht en ben mijn hele leven al sociaal bewogen. Het is van cruciaal belang dat we onbevangen en met een open oog naar onze medemens kijken. Dat is precies wat mij zo aantrekt aan GroenLinks & PvdA. Als fervent wandelaar kom ik op de mooiste plekjes, maar zie ik ook de achteruitgang van de natuur, de doodgespoten akkers en monotone graslanden. En waar is het nog stil? Als er twee partijen zijn die zich hardmaken voor een betere wereld en een leefbaar Veldhoven…

Wat draag ik hieraan bij?

Ik geef graag het goede voorbeeld, dus als ik bijvoorbeeld in de speeltuin ben, dan ruim ik even de rotzooi op die er ligt. Kleine moeite toch?
Als ik problemen zie, probeer ik ze op de kaart te zetten. Ik geef graag advies en goede raad. Achter de schermen kun je een heleboel bereiken.