Veldwijzer, de nieuwe huiskamer van Veldhoven

Veldwijzer, de nieuwe huiskamer van Veldhoven

GroenLinks & PvdA is op zoek naar initiatieven die het sociaal domein in Veldhoven kunnen versterken. Zo spraken Wim Meijberg en Rian Bolt deze week met de stuurgroep van Veldwijzer, te vinden op de Sterrenlaan 15. Veldwijzer is dé plek waar mensen kunnen binnenlopen die over hun (financiële) problemen willen praten.

In het voormalige gebouw van de Parasol vindt je ook het Bureau Sociaal Raadslieden, Voedselbank Veldhoven, Stichting Leergeld, Swove en Cordaad Welzijn. Een gezamenlijke plek van instellingen ten dienste van Veldhovenaren voor wie een steuntje in de rug welkom is.

Na een hartelijke ontvangst gaven Rian Tondeur, Jan van Hamsvoord en Theo Linssen aan wat er bij hen zoal speelt.  Duidelijk werd wel dat de inzet van de stuurgroep met hulp van de gemeente al vruchten heeft geworpen. Door dit gesprek weten we elkaar nu nog beter te vinden. Bovendien kunnen we nu beter de weg wijzen aan de Veldhovenaren die hoognodig zorg of begeleiding nodig hebben. Zij zijn van harte welkom in de nieuwe huiskamer van Veldhoven. Daar staat de koffie altijd klaar.

Voor hun geweldige inzet én als dank voor hun tijd kreeg de stuurgroep het GROOT COMPLIMENT.

 

     

(Op de foto: Wim Meijberg, Jan van Hamsvoord, Rian Tondeur, Rian Bolt-Lavrijssen en Theo Linsen)