Van 2 naar 3 zetels

De uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen in Veldhoven is bekend. Maar liefst 1965 Veldhovenaren hebben gestemd op ons, GroenLinks & PvdA. Hiermee groeien wij van 2 naar 3 zetels in de gemeenteraad. Naast de grote winnaar Hart voor Veldhoven, zijn wij hiermee de enige winnaar in Veldhoven.

Allereerst willen we alle 1965 stemmers ontzettend bedanken voor het vertrouwen en hun stem. Het is mooi om te zien dat onze linkse samenwerking gewaardeerd wordt en dat we hiermee groeien van 2 naar 3 zetels. Daarnaast is vanaf nu GroenLinks ook officieel vertegenwoordigd in de gemeenteraad in Veldhoven, een mooie mijlpaal.

Wij kijken er naar uit om de komende 4 jaar ons samen nog harder te gaan inzetten voor een sociaal en duurzaam Veldhoven! We hebben genoten van de campagne tijd, en willen we graag al onze kandidaten, leden en vrijwilligers bedanken voor hun enthousiaste inzet. Ook de SP Veldhoven willen we bedanken voor hun steun. En uiteraard feliciteren we Hart voor Veldhoven met deze ontzettend knappe overwinning!

Bekijk de volledige uitlag per stembureau hier.